Nieuws

Jan Kaffa (24) is professioneel kickbokser en kapper: ‘Ik kan mensen mooi en lelijk maken’

Als kapper probeert Jan Kaffa (24) mensen er goed uit te laten zien en als professioneel kickbokser slaat hij ze het liefst tegen de touwen. Zijn twee passies vormen een groot contrast, maar de Hagenaar weigert te kiezen. ,,Ik kan mensen nu mooi én lelijk maken.”

Lees meer »

Haagse kickbokser Jan Kaffa zorgt voor spektakel bij debuut Glory

Kickbokser Jan Kaffa heeft zaterdagavond gezorgd voor een spektakel tijdens zijn debuut bij kickboksorganisatie Glory. De 24-jarige Hagenaar sloeg zijn tegenstander Berjan Peposhi meerdere malen naar de grond tijdens Glory 85 in het Rotterdamse Ahoy.

Lees meer »

Haagse kickbokser Jan (24) tekent droomcontract bij Glory: ‘Knippen, scheren, vechten, ik doe het allemaal’

Kickbokser Jan Kaffa (24) uit Den Haag heeft een contract bij Glory getekend. Dat maakte de internationale organisatie via haar officiële kanalen bekend. De Hagenaar zal op 21 augustus in Japan in de gewichtsklasse tot 65 kilo tegen Kosei Yamada zijn Glory-debuut maken. 

Lees meer »

Artikel in het AD "De kampioensweek van Jan ‘The Diamond’ Kaffa"

Een wereldtitel veroveren is een prestatie op zich. Het verdedigen van de nummer één positie vraagt mogelijk om nóg meer inspanningen. Kickbokser Jan Kaffa (20), bijgenaamd ‘The Diamond’, versloeg zaterdag zijn uitdager Alexander Epp op punten. Hij gaf verslaggever Dave Grondel inzicht in hoe zijn laatste dagen voor het gevecht eruit zagen.

Lees meer »

Titel verdedigd!

Op 30 Maart 2019 verdedigde Jan Kaffa met succes zijn wereldtitel onder de 64 kilo tegen Alexander Epp.

Lees meer »

Fighting Network Magazine

Mooi artikel over Jan Kaffa in Figthing Network Magazine

Lees meer »

Nieuwe sponsor QNT NETHERLANDS

Als er een ding is wat vechter s een goede zet in de rug geeft tijdens hun carrière zijn het wel sponsors. QNT Netherlands is zo een sponsor die hun naam aan een vechter verbindt.

Lees meer »